AlainStout.com

Negatieve Mensen

Die ruis op je zender willen brengen, het zegt alleen iets over wie zij zijn en is nooit persoonlijk, je krijgt wat je geeft.

Laat je niet gek maken houd hogere frequentie vast jouw droom.

Samen met voor en bij alle goeden voor jou voor ons.

Wel bewust overal van.

Blijf Stabiel

Dit is altijd een risky one wanneer je mensen in hokjes gaat stoppen van goed of fout. Dus ook al maak je dingen mee, raadzaam voorzichtig te blijven. Het punt is dat als je een droom werkt en je doet er alles aan wat je maar kan. Je doet er alles aan om ruimte in je hoofd te houden voor alleen goede zaken. Dat er zo nu en dan iemand voorbij kan komen die je of van de troon wilt stoten, je wilt verwarren door ruis en chaos te brengen. Soms onbedoeld of zelfs goed bedoeld voor diegene, er geen weet van heeft. Maar je voelt het, je voelt dat je in de war raakt en aan jezelf twijfelen kan.

Hoe ga je daar mee om?

Dat is misschien gewoon normaal en het leven, we zijn allemaal mensen. Maar je voelt iets raars alsof iets niet klopt maar je vinger er niet op kan leggen.

Blijf dan alsnog trouw aan je visioen, de hogere frequentie die daarbij hoort. Als het gebeurd zoveel mogelijk het in het juiste perspectief te zien, zoals het is en hoort. Ook al wijkt je geest af en toe af of dwaalt het af, vertrouw op jezelf, je persona. Houd vast aan de visioen en de ruis zal verdwijnen.

Zolang je zelf het juiste blijft doen en alles eraan doet om dat te verwezenlijken. Kan het zelf goed komen met de andere persoon. Blijf compassie tonen en houden. Begrijp wel zelf wat gezond en goed voor je is. Blijf het juiste doen en het juiste zal floreren.

Blijf trouw aan jezelf.

Ook al lijkt het bij vlagen niet altijd alsof je het juiste doet, zolang je dat zoveel mogelijk wel doet waar mogelijk. Valt alles vanzelf op ze plek. Komt alles uit en goed.

Vergt dus volledige zelfbeheersing en zelf wetenschap, ken jezelf door en door.

Houd vast aan het goede.

Je wilt namelijk een echte sierlijke heer worden met fatsoenlijke goede gewoontes die anderen met respect behandeld. De deur openhoudt voor anderen en iets opraapt wanneer er iets valt.

Jas aannemen, stoel aanschuiven, dat soort zaken.

Dat is een alfa mannetje, een man met fatsoen.

Die de ballen heeft het goede te doen en anderen te respecteren.

Die vecht voor zijn familie en dierbaren.

Een nette heer is maar ook ijzersterk gefocust op zijn hoger doel, op zijn doel af gaat. Alleen hoeft hij daarvoor niet anderen naar beneden te halen, er boven staat.

Wees een echte man, dat is eigenlijk wat het is. Dat betekend niet anderen naar beneden halen en pesten. Roken en afval op straat gooien. Vloeken en discrimineren. Vals zijn en gemeen.

Nee

Dat betekend dat je aardig en vriendelijk bent. Oprecht echt jezelf bent, altijd bereid bent anderen te helpen. Zaken in de afvalbak gooit, als het even kan recyclen. Dat je anderen en de planeet goed behandelen wilt. Nadenkt over oplossingen daarvoor. Anderen met respect behandeld. Aan jezelf werkt en in jezelf investeren blijft. Een gezonde leefstijl en veel sporten. Fit, gespierd en gedreven. Al zijn doelen en dromen behaald en tegelijkertijd karakter toont. Compassie en empathie heeft. Zelfs vergeven kan en door gaat met zijn leven. Op staat wanneer het nodig is, het op neemt voor de zwakkeren. Die het niet meer kunnen. Het goede voorbeeld geeft. Een familie mens is. Hart op de juiste plaats, maar er niet voor terug deinst om zichzelf of dierbaren te beschermen.

Blijf het juiste doen, stabiel.

En laat het geruis aan je voorbij gaan, blijf je visioen herhalen voor jezelf. Zowel in woord, geschrift als in je visioen. De beelden die je vormt wanneer je visualiseert.

Houd je poot stijf in het doen van het goede en alles en iedereen volgt.

Lak aan gezeik, negativiteit vermijden en niet is toegestaan

Ik heb dit zo vaak ervaren en het is bizar. Dat is misschien de reden waarom ik me heb afgehouden van bepaalde dingen doen. Of afzijdig. Omdat anderen vertellen dat het niet goed of dom is en je gaat het geloven dat ze wel gelijk zullen hebben.

Daarom doe ik nu alleen wat ik voel te doen in het moment zonder terug te kijken, en beter ook geen comments kijken omdat ik die negatieve troep niet hoef te zien dat me kan weerhouden van te doen wat ik wil doen. Dan heb ik het bijvoorbeeld over droppen van video’s.

Negatieve comments is om je naar beneden te halen omdat ze zelf een laag zelfbeeld hebben. Of omdat ze bang zijn voor wie jij kan worden waar ze zelf niet de ballen voor hebben omdat ze het zichzelf uit de hoofd hebben laten praten. Maar bij mij gaat dat niet lukken. Dus verspilde moeite.

Bespaar je energie.

Bescherm jezelf, je geest, je hart.

Natuurlijk met liefde komt verdriet, maar het is de liefde waard te ervaren.

Dus doe echt alleen nog maar omdat jij het zo voelt te doen zoals wat je ziet in je visioen.

En wat anderen ervan vinden boeit niet, klopt toch nooit want er valt niks te weten. Alleen jij kan het weten.

Vergt wel wat oefening om je alleen te richten op het juiste positieve en niet te verdrinken of verleid te worden door negativiteit.

Wees je overal bewust van.

Ik dacht als kind ook dat iedereen goed was die er bestaat, dit is naïef.

Soms kan het onschuldig en onbewust zijn.

Zoals ik al zei ik was geen lieverdje als tiener begin twintiger destructief gedrag wat je als normaal beschouwd. Dus in die periode zal ik wel niet goed voor je zijn geweest. En dat begrijp ik. Dat kan nu andersom zijn.

Het is aan jou om te selecteren en te kiezen wat goed voor je is en wat werkt voor jou.

Je kunt niemand veranderen, helemaal niet wie dat niet wilt, je vergooit je tijd ermee.

Dus doe zelf het juiste en kies wat goed is voor jou, stel vragen als het je helpt.

Creëer een veilige mooie wereld, alles wat je nu doet is voor een betere wereld.

Je pakt er de verantwoordelijkheid nu voor.

Iedereen kan die keuze zelf ook maken.

En kies degene die op dezelfde pad zitten om het mee samen te doen.

De juisten voor jou.

Geen tijd voor negativiteit inclusief nieuws en social media. Haal de ruis en chaos uit je leven. Geef teveel om je eigen om dat toe te laten.

Alain Stout
Een ondernemer met voeten in de aarde omtrent duurzaamheid en een betere planeet. Eerst mezelf veranderd ten goede wat een constant proces is en tegelijkertijd groeit alles en iedereen om me heen mee de goede kant op. Alleen maar positieve energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Categories
Recent posts
Blog Updates