AlainStout.com

Een Super Mens Worden!

Koop cursus
Ingeschreven: 101 studenten
Duur: 6 maanden
lezingen: 28
Video: 10 uur
Niveau: Gemiddeld

Image

Laat me jou helpen om je mindset in de juiste order te krijgen.

Heb me al 15 jaar verdiept in persoonlijke ontwikkeling en zelf toegepast.

“Ben zelf gegaan van een ongeleid projectiel begin 20 ongelukkig en zonder sturing naar het tegenovergestelde. Control over mijn eigen leven, gelukkig met wie ik ben, voel, denk, doe. De keuzes die ik maak. Van het ene extreem naar het andere.”

Ik ga nu jou persoonlijk begeleiden voor 6 maanden lang.

Je gaat stap voor stap elke week aan de slag met een unieke opdracht.

Ik houd je ontwikkeling in de gaten en bespreken alles.

Als ik did allemaal eerder had geweten, had ik het eerder gedaan en had er veel ellende voorkomen kunnen worden.

Jij hebt nu de kans om nu al te beginnen, alles en iedereen voor te zijn.

We gaan de kern aanpakken.

We transformeren alle slechte gewoontes naar de goeden.

Dat lukt alleen als we tot de kern gaan.

We gaan serieus aan de slag en stoppen pas als het gelukt is.

Niet goed, geld terug.

Laten we winnaars kweken.

Winnaarsmentaliteit

Image

Image
(Ik ben de 3e van rechts hier bij Wing Chun Kung Fu in Tilburg 24 oktober 2023)

Winnaarsmentaliteit Zelf liefde en zorg Mentale, Emotionele en Fysieke Gezondheid
Zen Ninja Self Mastery Skills
Zelf Beheersing
Master Jezelf Zen Kampioenen Instelling
Self Mastery
Self Mastery Cursus

 

Ja, als je ontevreden bent krijg je je geld binnen 30 dagen terug!
De opdrachten krijg je elke week opnieuw mee om in de praktijk uit te voeren en elke maand een beoordeling, begeleiding en voortgang gesprek via (video) bellen. 8 x 30 minuten en 1 x per jaar een event.
Bewezen mijn leven heb verbeterd 10+ jaar geleden, alle slechte gewoontes veranderd naar de goede. Wat ik elke dag gedisciplineerd doe zonder een dag te missen. Dus ik doe kennelijk iets goed. Dus wat ik doe en gedaan heb gaan we gebruiken om jou te helpen. Maken een Winnaar van jou!
Ik ben Alain Stout oorspronkelijk uit Nederland, Rotterdam. In 2023 ook in België ben gaan wonen vanwege woning crisis in Nederland. Ik was een goede jongen en werd uiteindelijk een Hustler maar kwam nergens en zag overal alleen ellende. Zo wou ik niet worden! En dus geraakt ben door de bliksem om mijn leven te veranderen ten goede als ik zo terug kijk. Wanneer je je leven veranderd en de Allerbeste Versie van Jezelf wilt Worden, groeit alles mee. Daardoor neem je risico vanwege het geloof en vertrouwen in je Hoger Doel. Al die lessen deel ik met je. Heb 2 katten en 2 grasparkieten, nog niet getrouwd en nog geen kinderen. Enorm veel ondernomen van een Bed&Breakfast, tot een boek geschreven en muziek album uitgebracht in eigen beheer. Mijn Appartement had omgebouwd tot B&B moeten verkopen vanwege ondernemers schulden met overwaarde in Corona Tijd, alles her geïnvesteerd, meerdere keren alles verloren vanwege lef. Duurzame kleding lijn met Takoda als merk. Noem maar op... Zoveel fouten gemaakt en mislukt en heel veel geleerd en gelukt. Altijd op dreef om de ALLERBESTE VERSIE van mezelf te worden. Ben nu zelfs VEGAN, een plantaardige GEZONDE leefstijl. Geef om een DUURZAME Leefstijl. En ga zo maar door... Al bewezen ondernomen en blijf groeien en doorgaan...
Als je je leven voorgoed wilt veranderen, zit je hier goed. Je gaat investeren in jezelf en leren jezelf te Masteren. Waar een succesvol leven waarvan je droomt bestaat uit gewoontes die daar naar toe leiden. Deze gewoontes gaan we je eigen maken zoals tandenpoetsen dat nu is. Want alles is te leren. We gaan de kern essentie aanpakken, waar alles in het leven op gebouwd is, je gehele toekomst. We veranderen en transformeren je zelfbeeld. Als de kern essentie goed zit, en alles op een rijtje zit, 1 met het universum en de sterren, dan zit je op de juiste rit. Daaruit zijn het verwezenlijken van je dromen oneindig mogelijk.
"Verander je Leven voor Eeuwig!"
Voorgoed een Beter Mens
Nooit Meer Dezelfde
Gegarandeerd Succesvolle Resultaten
Persoonlijke Begeleiding

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten