AlainStout.com

Over Mij

Hoe zit dat dan?

Als verloren ziel meer dan 10 jaar geleden zonder uitzicht op een beter leven naar gevonden roeping met de wereld aan zijn voeten.

Mijn leven gebeterd wat toendertijd begon, was alles om me heen spuugzat, niks was waar ik van droomde of dacht dat het zou zijn als klein kind.

Toen begon de transformatie, alles wat mij heeft geholpen, kan ik anderen mee helpen.

Photo shoot Alain Stout COLOR WEB SIZE (10 of 17)
Photo shoot Alain Stout COLOR WEB SIZE (15 of 17)
Video afspelen

Daarmee inspireer wie het weten wil.

Ondertussen van hier tot aan met Tokyo van alles en nog wat ondernomen, van een eigen “Duurzame” kledinglijn, tot Bed&Breakfast, appartement verkocht in corona tijd vanwege teveel schulden, meerdere keren alles verloren en weer alles opnieuw opbouwen vanaf de grond, een boek geschreven, eigen muziek album uitgebracht, van blogs tot video’s posten, wonen in het buitenland, 4 maanden reizen in Italië, tot het verkopen van duurzame producten online en fysiek…

Genoeg lessen om te delen en de reis stopt pas als ik de pijp uit ben, ben nog niet eens begonnen, je leert alleen door risico’s te nemen en te durven mislukken, de ervaringen zijn onbetaalbaar.

Ben een (GROTE) Dromer en stop nooit.

Van “lastpak” tot nette echte Heer, alle slechte gewoontes veranderd in de goeden en altijd blijf groeien. Nu een bepaalde routine heb ontwikkeld die ik iedere dag toe pas, vanuit daar ontspruiten wonderen en nieuwe ideeën, zolang je zorgt dat je als mens goed in elkaar steekt, ondanks de fouten en de donkere periodes, komt het altijd goed.

30 Jaar

ervaring

Altijd Precies

op tijd

Alleen

winnaars
bright-idea

Missie

Nooit opgeven, altijd aan mezelf blijven werken ondanks de tegenslagen. Daarmee kom je vanzelf uit bij het uitvoeren van je diepste passies en ambities waarmee jij het positieve verschil kan maken op de planeet.

Visie

Een betere wereld scheppen en zelf me steentje daaraan bijdragen. Waar dier en mens in harmonie met elkaar kunnen leven, zo duurzaam en groen mogelijk zonder de planeet te vervuilen. Dus door CO2 uitstoot te minimaliseren tot en met 0.

Waarin iedereen zijn of haar dromen kan verwezenlijken en leven, gelukkig kan zijn, de kern essentie op een rijtje heeft.

Photo shoot Alain Stout B_W WEB SIZE (5 of 6)

Cursus