AlainStout.com

Rap & Tekst Workshop

Ik heb zeker 20 jaar ervaring in het schrijven van raps en rappen.

Nu In Engels en Nederlands.

Ben nu 35.

Ik kan je de allerbeste workshop geven in rappen en het schrijven ervan.

Stuur me een e-mail om de mogelijkheden te bespreken: info@takoda.shop

€500 voor een 8 uur dag voor 10 personen

Aantal cd’s gemaakt waarvan maar 1 mixtape en 1 album heb uitgebracht en weer verwijderd want was rond mijn 20e en negatief, mezelf er niet in herken.

Wel trots ben op het resultaat, de productie, toch maar gedaan heb. Het proces en totaal plaatje.

Heb veel meer gemaakt wat ook gecrasht is op mijn externe harde schijf of laptop.

Heb meerdere video clips gemaakt waar ik er nu maar 1 online van heb.

Super cool maar vaak nog amateuristisch, interesseerde me niet want ik in mezelf geloofde en altijd zoiets had. Ik ken me potentie als je dat niet er doorheen ziet jammer dan, jouw probleem. Die video alles zelf gedaan met pinda, filmen, productie, rap, tekst, posten.

Stuk of 5 keer opgetreden uit mijn hoofd. Ben altijd het blijven bijhouden maar vrijwel niks uitgebracht publiekelijk.

Ook omdat ik dacht, ik was niet door gebroken, mijn leven DRASTISCH veranderd en meer ging ondernemen. Dacht niet serieus te worden genomen als ondernemer wanneer ik rap. Want er hangt in die zin een beetje slechte naam over rap in de zin van blowen en criminaliteit natuurlijk. Zat ook in die hoek rond mijn 20e. Dus dat klopt maar mijn leven en omgeving was ook echt zo.

Nu niet meer als persoon compleet veranderd, verantwoordelijkheid genomen. Dus zo rap ik nu ook, noem het positieve motivatie rap?!

Dus kan anderen helpen.

Nu op moment van schrijven 16 november 2023 bezig met een nieuw rap project dus wie weet ga je dat voorbij zien komen toch alsnog. Want je kan je visioenen en talenten niet negeren. Dat is God die tegen je praat, universum, natuur, noem het wat je wilt.

Heb dus alles fout gedaan wat maar kan en ben er van gaan leren, in plaats van ermee door gaan.

VERANTWOORDELIJKHEID PAKKEN JONGEN

Een droom, visie en dat voer ik uit.

Kan jou jouw droom rap laten maken of lessen geven waar je altijd wat mee kan.

Let’s Go