AlainStout.com

Lange Termijn Visie

Korte termijn is het snelle geld en werkt verblindend.

Focus je op de lange termijn in alles wat je doet. Bij het investeren in jezelf waarbij je ontwikkeld. Als financieel, zoals aandelen en fondsen. De lange termijn is waar het om draait daar treed dan hefboomwerking op. Dan gaat het zich vermenigvuldigen.

Investeer voor de langere termijn.

Ook voor je dromen en business.

Visualiseer alles voor de rest van je leven, sommige doelen zijn misschien zo groot dat ze 30 jaar duren. Daarom weet jij wie je bent, waar je staat, wat je gaat mee maken, creëren, bouwen en doen. Jij weet het van jezelf vanwege je lange termijn visie.

Want wat er ook gebeurd, hoe vaak je ook valt, je blijft opstaan en werken aan je lange termijn visie.

Steen voor steen bouw je aan een kasteel. Rome is niet in 1 dag gebouwd.

Wanneer je vasthoudt aan de hogere frequentie van je dromen en visualisatie, maak je je ook niet meer druk om onbenullige kleine dingen die er gebeuren of details voor nu. Natuurlijk gaat het bij het creëren in sommige gevallen juist om de details, want God zit in de details en daarmee maak je het verschil en onderscheid vergeleken je concurrenten.

We leven niet alleen vandaag.

En we lenen de planeet van onze kinderen, dus alles dat we nu doen dat de aarde schaadt, heeft de toekomst van onze kinderen last van. Wees je daarom bewust van de toekomst.

Financieel kun je investeren in aandelen en fondsen voor de lange termijn.

Blijf aan jezelf werken, gezond en wel, zo fit mogelijk zodat je over 30 jaar nog springlevend bent en super fit.

Investeer in de juiste personen en relaties voor de toekomst.

Bouw je eigen familie met de juiste vrouw, zodat je als opa of oma een grote tafel hebt vol nakomelingen. 1 gelukkige familie.

Verzin een business plan en idee voor de langere termijn.
Hoe het over 10, 20, 30 jaar eruit zo komen te zien?

En daar werk je naartoe stap voor stap.

De lange termijn geeft ook rust. Er bestaat geen snel geld rijkdom spel. Als je nu €100.000,- zou sparen voor in de aandelen kan het over 30 jaar miljoenen euro’s waard zijn. Dat is hoe het werkt, iedereen kan miljonair worden. Alleen wel even doen. Pak een doel, maak het duidelijk wat je wilt. Exact in getallen of fysieke producten.

Lange termijn visie rendeert het meest.

Zorg dat je op je oude dag ook nog kunt genieten van het leven.

Jij ziet deze visie. Anderen niet.

Jij altijd weet wie je bent, wat je wilt en wat je voor je ziet. Verwacht niet van anderen dat ze in je hoofd kunnen kijken. Jij werkt aan dit master plan. Het is dus mogelijk en kost tijd. Prima.

Richt je op het grote plaatje, wat je allemaal in je leven zou kunnen bereiken en werk daar onbewust aan.

Alain Stout
Een ondernemer met voeten in de aarde omtrent duurzaamheid en een betere planeet. Eerst mezelf veranderd ten goede wat een constant proces is en tegelijkertijd groeit alles en iedereen om me heen mee de goede kant op. Alleen maar positieve energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Categories
Recent posts
Blog Updates