AlainStout.com

Hogere Frequentie

Hogere Frequentie

Deze klinkt zweverig en dat snap ik. Dat kun je al vinden bij meditatie en visualiseren als het een ver van je bed show is. Er nooit mee bezig bent. Want alles dat anders is wordt vaak niet begrepen en zelfs gehaat, helaas. Vies word vind ik dat.

Omdat ik dus al zo lang bezig ben met zelf ontplooiing kom je tot steeds nieuwere hogere hoogtes natuurlijk. Ontdek je steeds meer maar word je er ook steeds beter in. Dus de laatste weken had ik ineens een ingeving, dat het te maken heeft met een hogere frequentie. Daarmee bedoel ik het bereiken van je dromen. Ik had natuurlijk al succesvolle personen het woord weleens laten vallen. En zoals dat meestal werkt, eerst hoor je het een aantal keer en is het nog Chinees voor je. Na een poosje valt ineens het kwartje. Daarom is het zo belangrijk om te blijven leren, want vroeg of laat wordt het onderdeel van je leven.

Ik heb het weleens een paar x al laten vallen en dat is dus dat als je je droom leven visualiseert met je ogen dicht in geuren en kleuren. Alsof dat het resultaat van je leven is, waar je alles hebt bereikt wat je zou willen. Daar hoort dan een bepaald gevoel en frequentie bij. Als je je best doet ook na het visualiseren gedurende de dag dat gevoel, energie, frequentie vast te houden dan kun je erop vertrouwen dat je onbewust precies de stappen neemt die nodig zijn om dat te bereiken en naar je toe te trekken. Omdat je geest niet het verschil kent tussen de verbeelding en realiteit, het werkt alleen op de energie. Dus als je bijvoorbeeld in de energie blijft van je mislukkelingen uit je verleden, dan blijven die zich herhalen. Zorg dat je in de energie komt van hoe jouw ideale leven er uit zou zien.

Heel simpel dus.

De 1 noemt het God, de ander natuur of het universum.

Die kracht en energie.

Ze zeggen ook dat het 30 dagen duurt voordat een nieuwe gewoonte eigen is geworden. Dus ook met dit en alle gewoontes waar ik over praat die je de rest van je leven wilt doen dus het liefst minimaal 30 dagen aanhouden. Daarna gaat het vanzelf. Ik heb dat nu met deze hogere frequentie, ik heb echt het gevoel en idee dat het echt werkt en weleens het geheim zou kunnen zijn voor het bereiken van je dromen. Soms heb ik het idee dat het allemaal zo lang duurt. Dus het uitvoeren van al deze goede gewoontes resulteren in nieuwe inzichten en het uitproberen van nieuwe manieren, daardoor leer je.

Door dat gevoel en vibratie vast te houden, leef je het eigenlijk nu al. Doe je precies nu datgene dat past bij je droom. Iedere keer als iemand je wilt verwarren of tegenslagen, vertrouw en houd je vast aan dit gevoel. Je kan hem vinden door meditatie, sport, ontspanning.

Oefening baart kunst.

Altijd openstaan voor nieuwe informatie en toegeven als je fout zat.

Alain Stout
Een ondernemer met voeten in de aarde omtrent duurzaamheid en een betere planeet. Eerst mezelf veranderd ten goede wat een constant proces is en tegelijkertijd groeit alles en iedereen om me heen mee de goede kant op. Alleen maar positieve energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Categories
Recent posts
Blog Updates