AlainStout.com

Cursus ‘Een Super Mens Worden’

Cursus ‘Een Super Mens Worden’

Ik heb een ongelooflijke transformatie ondergaan de laatste 10+ jaar. Als ik om me heen kijk, zie ik nooit iemand die het zo doet. Behalve een paar succesvolle mensen online. Dus kennelijk doe ik iets heel erg goed, als je alleen al bedenkt dat ik al jaar in jaar uit iedere dag mijn workout doe. Wat slechts 1 onderdeel is van mijn routine die ik gedisciplineerd het hele jaar door, al jarenlang elke dag doe.

Waarom lukt niemand anders dat en mij wel?

Daarom deel ik nu met jullie wat ik heb gedaan en doe wat daarin resulteert.

Dus wat mij een decennium lang knokken heeft gekost bied ik nu aan in slechts 6 maanden tijd.

Met iedere week een nieuwe opdracht en uitdaging en een maandelijks voortgangsgesprek.

Daarbij bespreken we ook wie je bent, wat je verhaal is, wat je wilt.

Daarbij was ik wel altijd al anders, viel vaak buiten de groep. Deed dingen die niemand deed zoals een eigen muziek album uitbrengen, websites maken of andere dingen toen ik nog maar een jaar of 14 was. Begon met handelen toen ik 14 was. Wou eerst clown, entertainer, architect en toen rapper worden. Maar mijn leven was een zooitje begin 20 zo want niks kwam van de grond, niks lukte. Zag alleen maar ellende om me heen. Dat was niet waar ik van droomde.

Of voor me zag als kind. Alleen maar gezeik overal, zoveel mensen jong overleden. Zoveel lijden en mensen in de problemen. Misschien was de omgeving kut, verkeerd en negatief voor me.

Wat deed ik fout?

Roken drinken blowen vloeken… negatief? Dealen, wiet kweken…

Geen baan dus, woonde bij mijn moeder, met een droom…

Er kwam dus niks van terecht.

En wat gebeurde er toen?

Terugkijkend leek ik alles echt zo spuugzat te zijn dat ik extreem alles heb veranderd. Gestopt met al die dingen die ik fout deed, cold turkey. Sommige meteen de eerste dag, andere stap voor stap. En langzamerhand mijn oude gedaante van me afgooien ging en er ruimte kwam voor de allerbeste meest betere versie van mezelf mogelijk en denkbaar.

Tot de dag van vandaag natuurlijk want je stopt nooit met groeien, anders is er niks meer te doen!

Hoe ben ik als persoon ten goede veranderd?

Dus 10 jaar geleden laatste druppel alcohol op had, blowtje, sigaretten al langer geleden geloof begin 20 zo’n 15 jaar geleden. Zelfs al jaren geen porno kijk, zelfs let op scheldwoorden. Moet wel zeggen dat zoals ik al zei, altijd al anders was wel, een buitenstaander bij tijd en wijlen. Niet in de groep viel en andere keren wel in bepaalde groepen goed viel. Van hardcore gabbers, hip hoppers tot criminelen, studiebollen en normale vriendengroepen. Dus van alle kanten bekeken.

Gezonder gaan leven, dus letten op wat je eet. Je merkt dus als je in jezelf gaat investeren dat echt iedere slechte gewoonte wordt vervangen door een goede. Dus alleen nog maar gezond eten, letten op alles wat je doet en eet. Je bent wat je eet, je bent wat je denkt…

Letten op wat je denkt, maar vooral storten in de boeken, interviews, podcasts etc. van alles en iedereen waar ik maar van leren kon. Alles heeft me leven gered, maar boeken zal er vast wel een grote rol in hebben gespeeld.

Dus eigenlijk een super mens worden, de allerbeste versie van jezelf denkbaar en mogelijk.

Positieve zelf praat zal er ook wel een grote rol in spelen.

Alles bij elkaar genomen dus, en daarom deel ik alles waarvan ik denk waardoor het gelukt is. Wat mij een levenslang aan mislukken heeft gekost, pijn en moeite. Lijden, ontwikkelingen, successen, vallen en opstaan.

Bied ik je allemaal aan in een serieus traject van 6 maanden. Zodat je leert kennismaken met deze goede gewoontes die je leven voorgoed kunnen veranderen.

En daardoor kun je al je dromen verwezenlijken, je kunt het zo gek niet bedenken.

Want als de basis goed is, zijn de mogelijkheden ineens oneindig. Kun je ineens alles doen waar je maar van droomt.

Daarom richt ik me eerst en volledig op de kern essentie van je menszijn.

Echt tot in je diepste cellen, geen leugens, niet jezelf voor de gek houden. Echt oprecht echt eerlijk elke dag gedisciplineerd het juiste doen. Ongeacht wat, zo kun je iedere storm verslaan. Vergt de rest van je leven discipline en blijft altijd een uitdaging. Je zal vallen en fouten maken, maar omdat je iedere dag gedisciplineerd de juiste gewoontes uitvoert zullen die alles voor hun rekening nemen. Zal je altijd beschermd zijn en onbewust het goede doen, ongeacht wat het lijkt en anders leer je ervan. Zodat je daarna sterker wordt en de lessen weer in je voordeel gebruikt.

Je kunt dus alleen maar winnen en nooit meer verliezen.

Neem deze cursus serieus en zal er alles aan doen dat je er het uiterste uit haalt.

Deze cursus is miljoenen waard en voor slechts €699 (incl. BTW) maak jij de investering van je leven.

Niemand bied de cursus aan zoals ik hem hier in elkaar heb gezet. Nog nooit gezien.

Want niemand doet het bijna zoals mij, want ik heb ze nog nooit gezien of ontdekt.

En natuurlijk zijn er dingen die ik al bereikt had willen hebben die ik nog niet heb. Maar ook daarin geloof ik dat het zal komen op het juiste moment. Zolang je maar de juiste gewoontes blijft uitvoeren.

Waar het op neer komt:

“Van Tuig naar Heer”

Verander Je Leven Voorgoed Drastisch, Optimaal, de Allerbeste Versie Van Jezelf Worden

SELF MASTERY, Bekijk De Cursus Eens Hier

Ook al was ik een goede jongen voor ik een beetje van het padje raakte.

Dingen die ik hier benoemde die ik fout deed, praat ik helemaal niet veel over, want liever vergeet ik het natuurlijk. Dus ben helemaal open en eerlijk ondanks de risico’s.

Maar uiteindelijk maak het niet uit wat ik fout heb gedaan maar hoe ik ten goede ben veranderd.

De verantwoording heb gepakt, lang geleden dus alweer.

Want je kunt niet iemand kwalijk nemen wat diegene doet als kind of in een verkeerde omgeving. Wel wanneer iemand oud genoeg is om de verantwoording te pakken.

“Als je ergens niet van bewust bent, kun je diegene niet kwalijk nemen als diegene iets niet goed doet. Als je er wel van bewust bent en je blijft moedwillig verkeerd doen, is het wel jouw schuld.”

Dus hiermee zie je de Matrix, zogezegd.

Je doorziet het leven, wat er om je heen gebeurd en hoe je daarin op de juiste manier kunt manoeuvreren.

De Allerbeste Versie Worden van Jezelf

Zoals het bedoeld is, waarom je hier op aard bent.

Zodat je GELUKKIG met jezelf kunt zijn, als allereerst, de rest volgt vanzelf.

Lost niet meteen alle problemen op.

Nog steeds niet genoeg verdien met mijn passie, dus doe er sales bij voor zonnepanelen langs de deuren. Zou er het liefst mee stoppen maar heb hoge vaste lasten. Dus betekend dat ik alsnog doe wat ik liever niet wil doen. Wel als zzp-er dan, en de lessen die je daar leert zijn ook onbetaalbaar. Maar je weet in je hart wie je bent, wat je wilt en waar je van droomt. Dus je houd vol en blijft erin geloven. Doen wat nodig is, zoals blogs schrijven, video’s posten en deze cursus aanbieden. Dat is het je blijft doorgaan met doelen stellen voor je dromen.

En verliest nooit je droom uit het oog, ongeacht wat je nu doet of doorheen gaat. Dat is het hele verschil. En als je rust en tijd voor jezelf nodig hebt, dan pak je die om ze eventjes allemaal op een rijtje te zetten en weer te beseffen wat je visioen is.

Je weet dat het je uiteindelijk gaat lukken, houd vol tot het gelukt is zoals met de sales.

Ondertussen doe je wat je kan doen en blijf je uitkijken naar nieuwe wegen.

Dus niet alles is ineens bereikt en koek en ei, altijd nieuwe uitdagingen. Moet ook anders leer je niks en groei je dus niet.

Jij weet wie je bent, wat je verdiend en waard bent.

Dat is genoeg, nooit genoegen nemen met minder dan je waard bent.

Gaan voor het allerbeste voor jou tot je dood bent.

Deze cursus helpt je met dezelfde focus en mindset.

Het geeft je richting en sturing om je eigen dromen te ontdekken, te leven en te verwezenlijken.

Niemand kan je iets vertellen, jij bent baas over je eigen leven.

Altijd het juiste doen, zodat je dat weet van jezelf en niemand je gek kan maken.

Zelf allemaal op een rijtje hebben.

Door al deze uitdagingen de rest van je leven te blijven doen, ga je vanzelf deze kant op.

Zoveel Lef

Investeer Vandaag Nog In Jezelf En Word Wie Je Bedoeld Bent Te Worden

Klik Hier Om De Cursus Eens te Bekijken

Zoveel dingen gedaan, geprobeerd en risico genomen, waar de meeste niet eens 1% van gedurfd hebben. Zoals ondernemen, bed & breakfast, boek uitbrengen, muziek album uitbrengen, video’s posten, blogs posten, sales deur aan deur, 4 maanden reizen in Italië, 9 maanden wonen in Spanje en daar weer kamers verhuren, cursus maken, duizenden boeken en artikelen gelezen, podcasts geluisterd, websites gemaakt, webwinkel gestart, eigen duurzame kledinglijn begonnen, tientallen keren een ondernemersplan geschreven en honderden keren afgewezen worden, therapie, video clips maken zelf, duurzame producten online verkopen vanuit eigen voorraad en als dropshipping, figureren, wiet kweken, handelen, markt kraam op festivals, in België gaan wonen vanwege woning crisis in Nederland, gids in Rotterdam, noem maar op… Zelf de boekhouding en belasting administratie doen, marketing online, online adverteren allemaal zelf doen leren en ontdekken, appartement gekocht eerste huis en verkocht met (dikke) overwaarde, echt duizenden producten nieuw en tweedehands verkocht online, duizenden posts op social media gedropt, ga zo maar door… is toch niet normaal zo veel, sta er zelf van te kijken…

De meeste mensen hebben niet eens 1 ding hiervan geprobeerd maar werken alleen bij een baas en that’s it, dat is hun leven.

Dus ik heb zoveel ervaring en moed, bewezen uit de praktijk.

Waardoor ik je dezelfde winnaars mentaliteit kan aanleren.

Durf, lef en moed. Dapper dus.

In de schulden gewerkt, meerdere keren alles verloren en opnieuw op moest staan. 6 keer verhuisd in 1 jaar vanaf 2022 tot 2023 vanwege het niet kunnen vinden van een eigen woning. Van slapen op een luchtbed, matras op de grond bij maat tot een chalet in België. Uiteindelijk een rijtjeswoning gevonden in Turnhout, België. Hoera!

Alles helemaal opnieuw opbouwen weer, alles verloren en geïnvesteerd in deze woning ook. De 3 maanden waarborg.

Financiële fouten gemaakt, de harde les geleerd. Allemaal al mee gemaakt en ben nog zo jong (35) en nog niet eens begonnen en gestart.

Daarom ondernemen is eigenlijk de eerste 10 jaar aankloten, keihard op je snufferd gaan en leren van alle fouten. Fouten, fouten en nog eens fouten maken. Keihard leren.

Fundering leggen en karakter bouwen, terwijl je NIET vergeet aan jezelf te blijven werken. Zoals waar deze cursus over gaat, de kern essentie is het allerbelangrijkste en de rest volgt vanzelf.

Dus deze cursus draait en is voor Winnaars gewoon.

Alles is exclusief en blijft binnen deze cursus community.

Hier buiten is het niet te vinden zoals de video’s en opdrachten, onze eigen vaste groep.

Niemand hoeft verder iets te weten, behalve dat wij groeien en investeren in onszelf.

Als ze dat ook willen, kunnen ze mee doen.

Daarbij is het niet goed, geld terug, 30 dagen geld terug garantie.

We kunnen ons mooiste leven leven, daar leven en gaan we voor. Tot onze laatste ademhaal, voeren we onze visie uit. Dat is wie wij zijn, dat is hoe ons leven eruit ziet en waarom we doen wat we doen. Daar draait het om in het leven en genieten van de reis en vergeten niet van het uitzicht te genieten.

Zoals het hoort. Oerinstinct in een modern jasje.

Echt puur de allerbeste versie van jezelf worden en meer om echt het leven van je dromen te kunnen leven de rest van je leven en daar allemaal bewust van te zijn.

Alles te kunnen begrijpen wat er gebeurd in je leven en daar op de juiste manier mee om kunnen gaan daardoor.

Wij weten dit, ook al lijkt het soms niet zo te zijn, omdat wij altijd iedere dag investeren in onszelf door middel van de goede gewoontes weten wij dat hoe het is en zal blijven.

Waar dit het geheim is voor een gelukkig leven.

Je hebt miljonairs maar zo depressief als wat. Daarom draait het niet om geld maar dat de kern essentie goed zit, ze allemaal op een rijtje hebt. Dan daarna mag het geld volgen omdat jij je passie volgt. Je hart volgt. Je kunt en een goed mens zijn en veel geld hebben. Omdat je er mee om leert te gaan hoe het te managen wat er binnenkomt.

Een Win-Win dus weer net als mijn boek puur succes, een win win.

Alsof je de code gekraakt hebt, jij weet dit. Je zal je de rest van je leven goed voelen, diep van binnen. Ook al lijkt het soms niet zo, afgeleid door alledaagse beslommeringen. Diep van binnen weet je dat het goed zit.

Dat het gewoon goed is. Je geeft alles en haalt alles eruit dat erin zit op een verantwoordelijke en constructieve manier.

Van leiding geven, extreem eigenaarschap nemen tot anderen inspireren en gewoon het goede voorbeeld geven. Echt doen waarvoor je hier op aard bent en waarbij jij je goed voelt. Je echt uitvoert wat je in je mars hebt zitten. Ongekende onbegrensde ongeremde mogelijkheden.

Gefeliciteerd! 😊

Je hebt zojuist de allerbeste keuze van je leven gemaakt en zal me eeuwig dankbaar zijn.

Kan niet wachten om te aanschouwen wat je van je leven gaat maken hoe je het op jouw manier in een vorm gaat gieten dat past bij jouw talenten en kwaliteiten.

We zoeken uit waarom je hier op aard bent, dicht bij jezelf blijven.

CHECK DE CURSUS HIER EN START VANDAAG NOG!

Alain Stout
Een ondernemer met voeten in de aarde omtrent duurzaamheid en een betere planeet. Eerst mezelf veranderd ten goede wat een constant proces is en tegelijkertijd groeit alles en iedereen om me heen mee de goede kant op. Alleen maar positieve energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Categories
Recent posts
Blog Updates