AlainStout.com

Afgelopen jaar 6 keer verhuisd 2022/2023

Was een bizarre rit. Ik woonde in een te duur huurhuis en verdiende te weinig in 2022. Een woning crisis is er in Nederland. Ik verdiende te weinig in corona tijd dus kan niet kopen (nog). Duizenden reacties op huurwoningen, kiezen ze liever iemand met een loonstrook en niet iemand met een eigen onderneming. Begon in deze periode wel al met deur aan deur sales voor zonnepanelen.

En zelf mijn appartement kamer verhuren online. 1 van mijn gasten zocht ook een woning. Ben met me onderbuikgevoel gegaan en samen met hem gaan wonen. Werd een hel hij dronk zo goed als elke dag, keek elke dag oorlogsnieuws enzo dus dat was een giftige cocktail met mij als gemotiveerde heer die elke dag gedisciplineerd alsnog hard aan zichzelf werkt. Het was echt niet leuk. We hadden een 50/50 partnership afspraak op een handdruk. Maar op papier was hij de hoofdhuurder omdat hij een baan had, dus zette hij mij op straat. Toen 2 maanden op de grond sliep bij een vriend. Toen 3 maanden bij een oude buurman een vloer kon huren. Een vrienden had voor 5 maanden, die maakte het uit. Toen in een chalet voor 5 weken in België. Toen een tuinhuisje voor 2 maanden in België bij mensen. Toen vond ik na 1 bezichtiging al een huis in Turnhout België. Dus 6 x verhuisd in 1 jaar samen met 2 katten en 2 grasparkieten.

Daarom heb ik nog meer affectie voor huizing, hotels en vastgoed ontwikkeling, transformatie en architectuur.

Terwijl ik dat al had want wou ook architect worden vroeger.

Dus nu woon ik 6 weken hier in België Turnhout en heb nog niet eens een wasmachine. Al me geld is erin gegaan en opgebrand door dit dure jaar. Dus alles weer van de grond af opbouwen. Zo voelt het. Alweer. Maar ik voel me al beter, rustiger worden. En nu schrijf ik weer blogs ook XD

Kan alles weer oppakken en verder aan me dromen. Ook al ben ik altijd door gegaan met mijn routines self mastery en gedaan wat ik kon doen.

Van zonnepaneel sales leads deur aan deur verkoop tot wel genieten van het moment ongeacht waar ik op dat moment woonde. Genoot van alles diep in het moment, want je krijgt maar 1 kans het moment te leven.

Dus eeuwig dankbaar voor alles en iedereen ben.

De lessen mee neem en doorgaan.

Dankjewel

Alain Stout
Een ondernemer met voeten in de aarde omtrent duurzaamheid en een betere planeet. Eerst mezelf veranderd ten goede wat een constant proces is en tegelijkertijd groeit alles en iedereen om me heen mee de goede kant op. Alleen maar positieve energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Categories
Recent posts
Blog Updates