Alain Stout

Alain Jan Wim Yvar Stout geboren op 11 maart 1988 in Hoogvliet Rotterdam en woont nu op Rotterdam West, Delfshaven. Zo'n 20 jaar gewoond en opgegroeid in Poortugaal onder de rook van Rotterdam, een jaartje een uitstapje naar Barendrecht. Maandenlang gereisd van plek naar plek, zoals bed and breakfasts met kat en 2 maanden op een kubuswoning in Rotterdam hartje centrum.

 

Overal gewoond en gereisd ondertussen, van 9 maanden in Spanje tot 4 maanden in Itali√ę en overnachten in¬†8 landen in 2 weken,¬†#gewoonomdathetkan.

Zijn hele leven lang al aan het ondernemen en creatief bezig zijn, van klusjes doen op ze 6e "Heintje voor karweitje bij de buren" tot websites en handelen vanaf zijn 14e.

 

Verschillende ondernemingen, zijn onderneming is al sinds 2013 officieel ingeschreven alleen heeft een transformatie onderweg ondergaan, van studio aan huis tot duurzame eigen merk herenkleding en groene marktplaats als middel waar iedereen mag verkopen mits duurzaam voor een betere wereld en planeet, rekening houden met mens, dier en milieu.

Takoda als merknaam komt van de Indianen en betekent: 'Allemansvriend'

De website is nu: www.takoda.shop

 

Je wilt het uiterste uit het leven halen, verantwoordelijk en nuttig. Alain was altijd al zo, anders, lezen, paste niet in de groep, dan weer wel, onbegrepen, verloren, gewonnen, misgund, dapper, doorgaan, opstaan, erin blijven geloven, veranderen en transformeren.

Hij is nu zo ver dat hij voor meer dan 80% vegetarisch en plantaardig leeft, niet om interessant te doen, om mee te lopen of omdat het een trend is... nee.

Omdat hij zich echt langzaam heeft ge-evolueert in de allerbeste versie van zichzelf, waar hij zich heeft en blijft verdiepen in wat echt goed en gezond voor je is. Van sporten, tot meditatie en vitamines voor geest en lichaam.

Alle slechte gewoontes veranderen in alleen maar goede, kunnen omgaan met alles wat er in je leven gebeurd, voor je laten werken, je sterker laten maken en gebruiken ter motivatie.

 

"Het uiterste eruit en het onderste uit de kan halen."

 

Wat uiteindelijk heeft geleidt tot een zo'n duurzaam, groen, ecologisch, organisch en biologisch leven waar je zuinig bent op wat je hebt en verspillingen tegen gaat.

Dat uit zich op z'n beurt weer in alle (onderneming) activiteiten.

Gewoon terug naar de kern, als natuur, daarom is urbanism ook zo'n mooi iets, waar ze de natuur weer terugbrengen naar de overvolle stad, zoals in Rotterdam.

 

 

Een enorme fascinatie en drang voelt om het goede te doen, ter verbetering van onze planeet op wat voor vlak dan maar ook, denk aan zaken als:

  • - Klimaatverandering
  • - Wilde dieren bescherming
  • - Tropische regenwoud bescherming
  • - Overal wifi en sanitaire voorzieningen
  • - Informatie om te kunnen groeien voor iedereen
  • - Afval, zoals plastic en wat je kunt recyclen
  • - Hergebruik en circulaire acties om verspillingen tegen te gaan
  • - Gelijkheid, rechtvaardigheid, gezondheid, geborgenheid, veiligheid, zekerheid, respect, liefde, vreugde, vrede, harmonie, samenhorigheid, begrip, warmte voor iedereen

 

Een enorm lange weg te gaan voor de ideale wereld, op zijn minst is het een hoger doel, waarvoor je doet wat je doet

Het gaat langzaam, zolang het maar gebeurt, stapje voor stapje

 

Je kunt Alain volgen op de volgende manieren:

 

Instagram follow