Alain Stout

 

 

Vind 't leuker om kleren voor mezelf te maken dan te kopen van 'n ander wat ik in gedachte heb, helemaal als ik iets zoek maar niet kan vinden, zoals wollen pantalons. Meteen een win-win.

Daarbij deed ik 10 dingen tegelijk en was me aandacht dus teveel verdeeld, om alles waar me hartje sneller van gaat kloppen te kunnen bereiken, moet ik stap voor stap, effectief per keer ergens voor kiezen.

Dat is dit geworden.

Iedereen trekken naar de webwinkel met onze producten en vanuit daar uitbreiden en meegroeien.

Als ik meteen anderen daarmee kan helpen & van dienst kan zijn des te beter.

Meteen als leidraad duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen aanhouden.

Hoe weet je dat?

Door de geverifieerde certificaten en keurmerken van de productiemaatschappijen waarmee wij samen werken om onze ontwerpen te verwezenlijken.

Het is een harde business, een eigen merk, want je moet van de grond af aan beginnen en opbouwen, maar als je ergens in gelooft is het waardevol, plus ik doe niks waar ik spijt van zal krijgen, als alles mislukt moet ik altijd met opgeheven hoofd door kunnen blijven lopen en gaan.

Als we op 1 of andere manier kunnen recyclen zou dat helemaal top zijn wat 't circulair maakt.

Dus 't moeten outfits zijn die ik zelf tof vind om te dragen, oog voor detail, kwaliteit, natuurlijke textiel, en 't liefst tijdloos bruikbaar voor de langere termijn klassieke stukken waar je echt wat mee kunt en aan hebt.

In den beginnen alsnog voor een schappelijke prijs voor het verhaal erachter in verhouding tot wat het kost.

Dus niet aan trends doe of mee loop met de laatste hype of mode.

We trekken onze eigen lijn en pad, doen wat wij aanvoelen vanuit de onderbuik. Werkt altijd het beste

Prima met elkaar te combineren zijn zodat je 't hele jaar door, iedere dag & gelegenheid gebakken zit zonder er te veel tijd aan te hoeven besteden en moeite voor hoeft te doen.

Waar je oprecht gelukkig van wordt, omdat het je persoonlijkheid uitdraagt, je echt jezelf ermee kunt zijn en daardoor zelfverzekerd door het leven kunt gaan, dat is belangrijk.

Dat geldt voor mezelf en dus voor anderen.

Check de shop

Om nog een stap dieper te gaan, waarom misschien deze tak van sport?

Als kind tot een jaar of 11 waren mijn kleding nooit bijzonder, mijn moeder kocht ze

Ook al nam me vader me al eerder mee als kind voor een aussie, trainingspak, dat werd hem niet, een bomberjack en nikes wel

Nam me vader me mee voor eerste keer kleren kopen op me 11e, was een succes, nam een setje, korte broek en zwarte spencer hemd, en nike schoenen, geen populaire maar die ik voelde, het stond gewoon super cool en zo voelde ik me ook

Had die jaren erna veel succes bij de vrouwen ook en speelde veel met outfits, kleuren combineren en werd opeens kennelijk beïnvloed door de hip hop en rap scene, dus wijde broeken et cetera.

Ben daar nu vanaf.

Nu dus gewoon casual ben zoals ik zelf ontwerp, daarbij leuk vond om te spelen met prints op T-Shirts.

Gewoon creatief ingesteld ben, als ik maar mijn ei kwijt kan, het is een drang van alle variabele factoren bij elkaar.

 

"Vind als voorbeeld wat ik nu voel als merk, een echte nette heren lijn, voor klasse mannen, die voor hun dromen gaan, nette manieren hebben, ook al zijn ze alfa maar op een positieve manier als leider. Mensen die zelfverzekerd zijn, je favoriete schoonzoon ook al zijn ze gewoon zichzelf. De allerbeste versie van zichzelf willen zijn, hun dromen najagen. We houden inderdaad van mooie gebouwen, steden, plekken en omgeving. Dus waarom ook niet jezelf uiten in je kleding? Dat vult de omgeving prima precies perfect aan. 1 geheel. Zodat je je kunt richten op je persoonlijke leven en je professionele leven in volledige rust. Geen omkijken meer naar. Alles wat je uit de kast trekt past altijd bij elkaar en staat altijd leuk."

Om succesvol te zijn moest ik kiezen om gekozen te worden, om ons te kunnen positioneren.

Had ik nooit verwacht die keuze ooit te maken, want loop altijd over van passie en meerdere interesses heb als hobby of hoe je het ook wilt noemen. :-)