Alain Stout

Dreams

Zo ver als ik me kan herinneren wou ik eerst clown of artiest worden zoals Andr√© Van Duin, deed hem na ūüėÜ met een liedje... A joh h√©, te gek joh ey, zo kan die nou helemaal wel w√©√©√©√©√©r

Zo is het gelopen in het kort, in grote lijnen

Toen later architect, wou mijn eigen hotel ontwerp en bezitten op 14 jarige leeftijd, heb rond die leeftijd veel ge√ęxperimenteerd met eigen websites maken, dus was altijd bezig, ontdekken, creatief uiten, toen dus bouwkunde, maakte wel een hoop muziek, deed kleine nutteloze dingetjes zoals figuren, toen ineens naar de muziek school wil, ging uit van te worden aangenomen na auditie dus skipte toetsweek al op de bouwkunde, werd niet aangenomen, en had teveel geskipt op de bouwkunde dat ik van school werd gezet.

Toen tijdje werken, weer opleiding horeca ondernemer manager, toen ik ontdekte dat je dan snel s' avonds aan het werk was tijdens stage, de brui eraan gaf, toen besloot 3 jaar lang een eigen cd te maken, je verwacht een doorbraak, kwam niet godzijdank, toen thuis gek werd van de man van mijn moeder dus moest op mezelf en gaan werken, kleine BBL metaal opleiding daarvoor, en werd opeens een goede fulltime baan aangenomen van een sollicitatie een jaar eerder, dus ging daarvoor, want moest en zou op mezelf, toen binnen een jaar rijbewijs, auto en appartement gekocht, ben wel altijd blijven schrijven zowel muzikaal als alles wat eruit moet, maakte nog wel wat dingetjes muzikaal privé, begreep ook dat als je iets doet moet het echt geniaal zijn voordat het zin heeft, maar zoals je ziet was dus echt zoekende, thuis situatie was nooit stabiel, net zo als mijn omgeving, dus alles bij elkaar zorgt voor verwarring, heb daarnaast wel altijd nog veel waren gehandeld, waar ik kon, na een jaar + bij die vaste baan, wou ik echt weer wat voor mezelf beginnen zonder geld met alle risico's, 14 april 2013 kvk inschreef, begon als studio aan huis, bracht niet genoeg op, begon toen met het simpele idee van t shirts bedrukken, liep allemaal niet, hetzelfde met rappen, je doet misschien niet goed genoeg, besef dat, maar je leert een hoop, door het te doen, dus een webwinkel bouwen enzo, maar op gegeven moment liep alles zo stroef, auto en inboedel moest verkopen, stroom afgesloten, noem maar op, in de schulden gewerkt door het ondernemen, en dromen, toen kwam airbnb voorbij, waar je je kamer op kon verhuren, begon met matras op de grond en simpele bedden, toen liep dat wel goed en kon zachtjes aan de rekeningen betalen.

Heb in die jaren nog me best gedaan om samen met anderen te ondernemen en stichting te starten, liep allemaal spaak, ook bleef ik huid problemen houden, wou een schone mooie huid en in mijn weg daar naartoe maakte ik het niet beter maar erger, door alle cosmetica en troep dat er te koop is, toen al begon 10 jaar geleden nu met gezond te leven, zo veel mogelijk, en begon drastisch veel te lezen, ook al was ik altijd al een lezer, maar ook te luisteren, dus zette een totale transformatie in.

Wou niemand onder ogen komen met ontstekingen op me huid waar later eczeem bij kwam, want zo herkende ik mezelf niet, snapte het niet, zag mezelf nooit zo, een ander kan nooit begrijpen hoe je je inwendig erbij voelt, wanneer het zo lang duurt, maar uiteindelijk is het een zegen want je leert je volop te richten op je innerlijk, dus heb dat geperfectioneerd en de rest volgt, je leert en blijft alles leren waarom iets wel of niet werkt, goed of fout is.

Zwoer voorgoed alles af zoals drinken en roken, en alles dat slecht voor me is, ben er niet op tegen, af een toe 1 drankje is niks mis maar voor mij leek dit beter te werken, plus zag zoveel ellende om me heen, heb zeker 10 jonge mensen verloren aan (zelf)moord, ziektes en verkeersongelukken, en er was altijd slechte voeding of substanties in het spel.

Was er zo klaar mee allemaal, me maag draait er van om, er moest iets gebeuren, ook veel negativisme om me heen zie, overal van mensen waar je van houdt zoals familie en online.

Dat klopte allemaal niet voor mij, dit kan niet de wereld zijn waar je van droomde als kind, dus iemand moest het verschil maken, diegene ben jezelf.

Ging eind 2017 op reis naar zuid Itali√ę, met de bedoeling om daar als ondernemer te gaan werken met andere ondernemers die een eigen bedrijf daar hadden om ervan te leren, maar werd er niet wijzer op, ze behandelde me als stagiaire¬† maar dat was ik niet, was altijd heel stellig in, als iets niet goed voelt, niet doen, in plaats van erin te blijven hangen, is me redding geweest in het leven. Was een initiatief vanuit Europa trouwens. Toen ben gaan reizen van zuid naar noord, en weer terug naar zuid Itali√ę, zoals weken in Napoli geweest, Rome, Florence, Materra, noem maar op. Natuurlijk de tijd van je leven gevoelsmatig, je leert jezelf gewoon goed kennen, wel veel alleen bent, maar je droomt en leert weer meer.

Toen terug naar het appartement en knallen met verhuren, verhuurde nu 3 kamers in het appartement en verbleef zelf in de woonkamer. K-tjing. 

Toen een reis maakte met auto door 8 Europese landen inclusief verblijven daar zoals Zwitserland, Nice, Barcelona als eind punt, echt leerzaam weer, toen vond ik een appartement om te huren in Salou, onder Barcelona, zodat ik mijn hele appartement kon verhuren in Rotterdam. 

Dat deed, een appartement in Salou, ook met 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot balkon, gedeeld zwembad.

Daar ook kamers ging verhuren, dat mocht van de huisbaas, kreeg er een goede band mee, waren Russische immigranten, was er zelfs met kerst, en deelde zelfs een kantoor met hem.

Maar mocht alleen buiten de zomer huren, dus voor 9 maanden, want in de zomer wouden ze veel verdienen aan toeristen, dus moest toch terug naar Rotterdam, probeerde daar te wonen, maandenlang af en aan tussen bed en breakfasts, hotels en eigen appartement met kat, weer heel avontuurlijk maar natuurlijk niet ideaal.

Toen later kickte corona in, dus verhuur lag plat, met schulden uit ondernemen en kwam er zo niet snel uit, heb ook al tientallen keren geprobeerd financieringen op te halen voor mijn idee√ęn zoals webwinkel, niks kwam erdoor ooit, ondernemingsplannen geschrevene alles, deed alles zelf wel voornamelijk, had wel huishoud hulp voor het appartement en een boekhouder, wat een verschrikkelijke ervaring was, want er viel niet mee te communiceren, dus negatieve ervaring weer.

Slechte mensen allemaal.

Maar dus toen kwam weer het plan het appartement te verkopen, met overwaarde, want bleek goeie tijd, echt precies in de week van corona eerste lockdown in maart, waren 20 bezoekers en 8 deden een bod, sloegen koppen met spijkers meteen.

Dat gedaan kwam uit alle problemen  schuld afbetaald, waren wel 30 + incassanten en heb duizenden euro's weggegooid aan incassobureaus die je de nek willen omdraaien, zonder empathie of rekening met je te houden inclusief gerechtskosten en zaken, noem maar op.

Als je zo je verhaal pent, besef je eigenlijk hoeveel je hebt gedaan onder de omstandigheden, wat je allemaal wel al niet hebt mee gemaakt, ookal lijkt het niet, en steunt of geloofd niemand in je, terwijl je dat wel verdiend, vind jezelf, maar achteraf is het beter, want je blijft daardoor perfectioneren, ontwikkelen en ontplooien, in andere woorden je wordt alleen maar weer beter.

Toen eerst beetje ging reizen nog, wou een wereldreis maken in Amerika, door de pandemie ging dat niet door.

Belande voor 2 maanden op de kubus woningen in Rotterdam, in die periode precies was mijn poes Janine 4 maanden vermist, overal gezocht, hartverscheurend was dat, die onwetendheid, toen ineens het verlossende belletje kreeg, ze was gevonden 30 kilometer verder met nestje onder een container, via haar chip bij mij terecht kwam, was nog wel drama want zat in asiel en mocht de kitten niet meer mee nemen enzo, heel bizar was dat wel, omdat ik dat eerst goedkeurde.

Toen eindelijk een appartement kon huren I'm Rotterdam West en kantoor op de westblaak, had nog heel veel plannen en idee√ęn, zoals stichting, webwinkel en gedichtenbundel schrijven.

Maar kwam toen al gauw tot de ontdekking van als ik zoveel tegelijk wil, lukt niks en komt er nergens wat van.

Dus toen tot de conclusie kwam richt me op 1 ding heel goed wordt en webwinkel met eigen duurzame herenkleding lijn.

En de rest zijn geen doelen an sich, als ik het wil doen prima, maar dan organisch, niet moeilijk over doen.

Nu een jaar later, webwinkel loopt nog niet, alleen de organische sokken via bol, maar wil via www.takoda.shop, onze eigen webwinkel

Wil alles en iedereen daar naartoe brengen.

Dus eerst kwam het idee een eco platform ervan te maken, en iedereen laten kunnen verkopen als optie op de site.

Daarna kwam het idee om zelf ook eco producten van groothandels in te kopen of te dropshippen mits duurzaam en ik er 100% achter kan staan.

Denk aan handgemaakt, duurzame keurmerken, sociaal en maatschappelijk goed, circulair, natuurlijke materialen, met liefde en passie, ethisch verantwoord, producten met een verhaal, mooie artikelen die we zelf ook zouden willen, alles voor een betere planeet en welzijn van mens, dier en milieu.

Ondertussen nog wel denk periodes heb ingelast paar weken opsluiten in een huisje, alleen lezen, schrijven en denken, zonder technologie. Echt mens zijn, in het hier en nu leven.

Maar platform loopt nog niet, zo pijnlijk soms, maar mag nooit klagen of aanstellen, dus moet blijven anticiperen, veranderen en aanpassen wel.

Dus nu dacht van ja op 1 ding richten ja, maar je beperkt jezelf wel van andere talenten, dus maak het niet moeilijk door theoretisch te richten op 1 ding, maar volg je hart, luister naar onderbuikgevoelens en gebruik je verstand, door gewoon te doen wat je wilt in het moment, leuk vind, met grote plaatje in je achterhoofd.

Gewoon cre√ęren en produceren daaruit.

Gewoon simpel en je ziet het vanzelf wel.

Moet wel zeggen enorm financieel ben geholpen door de overheid vanwege de corona, anders had ik het niet gered, maakt je eeuwig dankbaar, en gemotiveerd altijd terug te geven, andere te helpen, het als een plicht zie, dus alles werkt positief bij mij.

Wou mezelf niet beperken ook in het beeld van mezelf, mezelf als rapper zien of dit of dat, want pas niet in een hokje, als ik nu ook die 101barz documentaire zie, kijk het wel want ben ermee opgegroeid, ken al die mensen, maar pas er niet in thuis, ben heel anders, maar rijm, schrijf en kan nog steeds rappen, merk ik, nu weer dagen enorm heb geschreven en geoefend, vanwege die onbegrensde mentaliteit. 

 Je mag natuurlijk je gevoelens maar ook je talenten en skills nooit onderdrukken, je mag fantastisch zijn, je mag uitblinken, je mag anders zijn, de allerbeste versie van jezelf, dat anderen dat niet doen, wil niet zeggen dat jij het ook niet kunt. Verbaas me wel over de haat overal, mensen die je gevoelsmatig oneerlijk behandelen en een hele hoop blijven maar onzin posten, vervuilen de planeet ermee.

Maar plaats mezelf niet in een hokje, van 'rapper', omdat er wordt dan op je neer gekeken alsof je dan niks anders kan.

Zie mezelf hele grote dingen doen, zoals multi miljardair worden, of de rijkste ooit en die toevallig ook leuke dingen kan, zoals schrijven of opnoemen wat je hebt geschreven.

Voor de rest geen hogere wiskunde van maken.

Trouwens uiteindelijk vegan geworden, bijna 100% want haring nog wel nuttig voor de vitamine B12 zolang het maar duurzaam gevangen is.

Want me huid klaarde maar nog steeds niet op, nu nog last blijf houden van pukkeltjes enzo, wou altijd een gave perzik huidje, want lijkt me heel normaal en gezond voor iedereen om te hebben.

Dat leidde naar het wijzigen van je innerlijkheid zoals je voeding tot op de millimeter of milligram, wat jij het fijnst vindt.

Want geloof dat alles is een uitstraling daarvan, drink nu zelfs geen dagelijkse koffie.

En natuurlijk nu ook weer blijf je wijzigen, op en afschalen naarmate je weer meer leert, open blijven voor informatie is de sleutel.

Merkte dus wel dat des te meer je groeit, innerlijk vooral, des te groter de weerstand, was altijd al zo, wat altijd achteraf gezien leidde tot haters zelfs onder vrienden, dat je het allemaal niet meer snapt en eenzaam kon zijn.

Geen tijd voor onzin, jouw leven is niet mijn probleem, alles is verspilling aan gesloten geesten, niks werkt daar behalve met rust laten, zelf het goede doen met de goede voor jou, jouw dromen leven, hart volgen, zonder erkenning of waardering nodig te hebben van uitwendige bronnen.

Ja alles verzin ik zelf, kopieer niks, in plaats van dat mensen wanneer iets geniaal is, toegeven, willen ze het doodzwijgen.

Hoe slecht is de wereld dan, waarom kan ik wel zo zijn en velen met mij niet. Ken je voorstellen waar je mee te dealen hebt vanuit deze situatie en positie als winnaar, je wilt hetzelfde voor iedereen, maar zij willen dat niet voor jou wanneer ze het niet voor zichzelf geloven, omdat dromen en fantaseren wordt je al uit je hoofd gepraat als kind, kinderen worden gewoon verkeerd ogoevoed. Simpel als dat.

Dus heb nu de dromen van een eco systeem platform, als middel voor de realiteit met echt coole zwoele pure producten waar je wat aan hebt en met alles en iedereen rekening is gehouden.

Vastgoed ontwikkeling en transformatie en allemaal het liefst door middel van hergebruik.

En dan diensten aanbieden zoals gepast zoals een bar of slaapplekken, voor de ervaring en de beleving.

Daarnaast mooie dingen cre√ęren hetzij po√ęzie, hetzij filmpjes.

Zolang je ze allemaal op een rijtje hebt, hart op de juiste plek, giga en van goud, dan is het goed, dat alles wat je doet daarvandaan komt, niet andersom.

Constant doorgaan op zoek naar verbetering waar ook ter wereld.

Vergis je niet, heb me ups en downs, ontkom je niet aan, blijf geloven in je hart, en je moet toch dealen met de negativisme in je leven, een plek geven, op de juiste manier verwerken.

Alles plaatsen in het juiste perspectief 

Ben gewoon echt een open boek, wil geen geheimen hebben of iets te verbergen, what you see is what you get.

Maar soms denk van soms wel voor mezelf houden, gaat of niemand anders wat aan of alleen maar tegen je gebruikt kan worden, dus de balans moet zien te vinden.

Heb zoveel motivatie gedeeld, duizenden, maar als niemand ge√Įnteresseerd lijkt of je gunt, kan denken waar doe je het nog voor, kan je het net zo goed voor jezelf houden, zelf doen en iedereen lekker zelf laten uitzoeken, en dan maar inspireren alleen met je daden, verhaal en resultaten daarin.

Nu ook het idee heb dat kijken naar anderen niet goed voor me werkt zoals instagram, alleen specifiek als ik iemand leuk vind ofzo, maar helemaal niet constant anderen, behalve als je van iemand kunt leren of laten inspireren, vergelijken klopt al helemaal niet, en ook wat je ziet is niet realistisch, virtueel en realiteit zijn 2 verschillende dingen.

Dus eerst de realiteit perfect wil oprecht echt goed en dan deel wat ik voel of achter sta, met name als ik denk dat het kan inspireren maar altijd een verlengstuk van de realiteit, en niet andersom.

Moet echt zijn. Maar verwacht geen applaus, gaat niet gebeuren, dus doe het alleen wat nuttig is, echt interessant en belangrijk. 

Hoge kwaliteit en verantwoordelijk.

Check comments en likes niet, bij veel of weinig laat je er niet door leiden, je doet het omdat je het doet vanwege juiste beweegredenen niet voor de reacties maar in eerste instantie voor jezelf.

Je moet oprecht echt jezelf kunnen zijn.

Laat je niet gek maken.

Ja wil een droomvrouw, familie, kinderen, dieren, huizen, privé en zakelijk, sociaal actief maken, voor belangrijke zaken als klimaatverandering, CO2 uitstoot reductie, wilde dieren, tropische regenwouden, plastic soep, duurzame visserij.

Natuurlijk ook oorlogen en ziektes maar ben daar nog te weinig in thuis, kan niet alles tegelijk.

Het mooie is dat iedereen zich kan richten wat het best past bij je, en zo elkaar aanvullen.

Ja ik geloof, hoop en wil een perfecte mooie wereld voor iedereen, het beste voor allen wil.

Ben mens dus moet dealen met alles dat er op me pad komt op de juiste manier, de verantwoordelijkheid pakken, alleen jij kan dat doen, je moet altijd met jezelf leven kunnen, zonder schuldgevoelens, alles verwerken, geen trauma's.

Moest jong zelfstandig zijn, was de oudste zoon en kleinzoon, mannelijk, wit, achternaam draag, dus alles voelt verantwoordelijk, geboren in West Europa, Nederland, ga zo maar door, zoveel hebben het anders getroffen.

Wie je ook bent, of geboren bent, je moet trost zijn op wie jij bent en alles als pluspunten zien, onafhankelijk van andermans meningen.

Werd geboren op 11 maart 1988 als Alain Jan Wim Yvar Stout in Hoogvliet, binnen 1 jaar naar Rhoon, werd me broertje Armand Arie Stout geboren op 9 maart 1989, heb zijn 2 dagen even oud, toen na 4 jaar naar Poortugaal, koophuis, voor, achtertuin, mooi, werd op me 7e Melody Pia Paula Stout geboren op 9 januari 1995.

Op me 8e naar ander ouder maar beter mooier koophuis hadden Armand en ik een eigen balkon.

Poortugaal was overheersend blank, zeg maar, en bekend als rijke gemeenschap onder de rook van Rotterdam, meer een dorp, tussen Rotterdam zuid en Hoogvliet in.

We hadden de metro daar, dus je zat overal zo. Leerde je snel veel van andere culturen af.

Daar gewoond tot me 16e zo.

Prachttijd, familie om de hoek, je maakte daar alles mee wat je kunt bedenken op die leeftijd.

Ging naar de middelbare school in Spijkenisse naar de havo/VWO, zakte af naar vmbo theoretische leerweg, want was helaas afgeleid door vrouwen, liefdes en vrienden.

Miste dat thuis waarschijnlijk. Was wel slim kon het allemaal echt wel, maar dacht het zelf beter te weten, het niet nodig had, plus dat je meer leerde uit echte levenservaringen. Was wel goed I'm zaken als wiskunde en Nederlands.

Toen voor examen ouders gingen scheiden, liep allemaal niet lekker thuis, achteraf bleek waarom, het leek allemaal goed, maar er was veel mis zoals schulden, me moeder vertelde dat ze manisch depressief was met 3 kleine kinderen, vader nooit thuis, voor werk, en er waren spanningen.

Toen paar jaar overal schijnt aan had, pet naar gooide en echt even rebels werd maar toch ook rationeel bleef, want dat was me aard.

Eerst 1 a 2 jaar bij pa en zijn nieuwe vriendin, oorzaak scheiding gewoond, voelde ook niet goed, dus naar ma, waar het de eerste jaren wel leuk was tot die nieuwe man kwam.

Had heel erg veel verschillende vriendengroepen over de jaren van gabbers tot hip hoppers en helaas zelfs criminelen, in die zin kun je zeggen dat ik wel afdwaalde, achteraf gezien.

Pakte de draad weer op dus na flop rap carrière en niet samen kon leven met nieuwe man van moeder. Gelukkig maar, zat er altijd al in natuurlijk anders kan het er ook niet uit komen.

Het voelt en lijkt soms anderen geloven niet wat jij geloofd en behandelen je niet zoals jij vind dat je verdiend behandeld te worden, dus verlaat dat nest en maak ruimte voor alleen alles dat goed voor je is, dat is dus het leven, overal mee kunnen omgaan en begrijpen in plaats van treuren.

Gebruiken in je voordeel, sterker laten maken, persoonlijke ontwikkeling. 

Niks om voor te schamen, zoals je ziet.

Mijn eigen webwinkel nu op www.takoda.shop¬†zelf heb gebouwd met magento, duurde echt 1000 x crashen voordat hij "stabiel" online staat, dus dat scheelt me wel een hoop geld, alleen ja laten doen, scheelt een hoop tijd, maar dat is dus veel waard, plus heb me "laatste" geld van het appartement allemaal er in ge√Įnvesteerd zoals kantoor en voorraad.

Geloof er wel in, maar dat het een lange termijn ding is, 10, 20 of zelfs minimaal 30 jaar, om goed gevonden te worden, bekend ermee te zijn. Het kan wel.

Je gaat vooruit, beweegt, doet waar je zin in hebt per dag, dat is succes.

Je kunt me niet labelen of in een hokje plaatsen, want alles is relatief, je kunt niet oordelen op huidskleur of het soort jas, alles is een momentopname en klopt nooit, meningen zijn ook nooit waar, want het is een mening, geen fout, een mening zegt alleen iets over jou, niet over de situatie of persoon waarover je een mening hebt, het zegt wat over jouw vermogen en hoe je de wereld ziet, iedereen die dit niet snapt, kun je dat niet bijbrengen, want ze snappen het niet omdat ze niet het vermogen hebben, het te snappen, die het wel snappen, knikken ja, hoef je niks te vertellen.

Hoe kan ik zo zijn en sommigen nooit leren soms?

Wat is dat, als winnaar moet je dus dealen met verliezers in het leven gebaseerd op gedrag, terwijl je daar niet om vraagt, want als je een verliezer bent, vraag je er wel om, om te dealen met verliezers, want je krijgt waar je zelf om vraagt en doet, dus omgekeerde wereld. Hoe gek is dat.

Wil helemaal niet interessant doen of wijs overkomen, ook niet cool of stoer, wat je van me vind boeit helemaal niet, het klopt ook nooit, gaat alleen om het hart en hoe jij jezelf ziet, durft te kunnen zien.

Zo op papier, ziet het er allemaal heel duidelijk en overzichtelijk uit, maar in de realiteit, ieder moment kan complex zijn, maar misschien maken we het moeilijker dan het is, en is het inderdaad echt zo simpel als hier op papier, er bewust van worden helpt, denkt daarom dat schrijven iedereen kan helpen als menszijnde.

Het is lastig, maar ervaar het makkelijk.

Je kunt het wel en ik ben er het levende bewijs van, wil en jij kan veel meer en beter dan mij, alle nonsens moet voorgoed stoppen bij mij, na mij is er alleen tijd en ruimte voor positieve energie.

Het juiste voorbeeld geven op alle vlakken van het leven.

Vergt tijd, bespaar je krachten voor wat er echt alleen toe doet in het leven en dat telt.

Als je kijkt wat ik doe, geworden ben, in transformeer en je kijkt om je heen, zie je niemand zo doen en alsnog krijg je niet het respect dat je verdiend, door mensen die het niet kunnen uitstaan, dat zij dat niet doen of kunnen, soms onbewust, daar heb jij mee te dealen als je ervoor gaat, wel alles geeft en groot droomt.

Het is soms echt verziekt op deze planeet als je dat bekijkt, omdat er teveel mensen zijn, social media, beetje hetzelfde zoals we onze natuur hebben verziekt, zoals bossen, oceanen, wilde dieren etcetera, zo zijn er ook mensen verziekt, alleen het mooie van mensen is, zij kunnen altijd het bewustzijn cre√ęren en de kracht vinden, te herstellen, verantwoording te pakken en te veranderen, oprecht diep in jezelf te kijken om het juiste te doen voor de allerbeste echte versie van jezelf en betere planeet. Dat kunnen dieren niet, daarmee kunnen we alles en iedereen van dienst zijn en helpen, daarom is er hoop en dat is waardevol. Ondertussen doe je zelf het juiste, kies en ga je voor alles en iedereen die het beste bij je omhoog halen en vice versa, hopen dat de rest het licht zien, negativiteit vermijden, duisternis en alles dat niet goed voor je is ook. Het is niet jouw schuld, jij hebt genoeg gedaan, je helpt de armen niet door je bij ze aan te sluiten. Alleen door het heft in eigen handen te nemen ten goede van allen. Als iemand het niet kan uitstaan, zijn zij het probleem, want ze hebben daar geen recht toe, en niemand heeft recht voor excuses, het is ieders eigen schuld dan. Gaat om degene die je wel toejuichen, accepteren, respecteren, begrijpen, die er wel voor open staan, die je wel kunt helpen daarmee. Dan hopelijk verspreid het zich als een olievlek, nooit onderschatten de kracht van het planten van een zaadje. Oordeel niet over anderen, alleen je moet wel begrijpen wat goed of fout is, zodat je kunt gaan voor het goede en het foutieve kunt verlaten, hetzelfde geldt voor haat en liefde, duisternis en verlichting. Het is geen persoonlijk oordeel en nooit jouw schuld. Jij doet het juiste door er juist voor te gaan wat anderen nooit hebben gedaan, als jij een droom hebt, dan is die uniek en heb je geen referentie punt voor die combinatie. Dus moet je de kracht diep in jezelf vinden, alles kan daarbij helpen, lees boeken en blijf leren, stop niet, dan zul je gigantische transformaties waarnemen. Alles is mogelijk op die manier. Je kunt wel van anderen leren op alle gebieden wat wel en wat niet te doen.

Nu mis ik nog een hele hoop en dat komt later XD waar we in detail kunnen treden, uitgebreider

Geloof in het uiterste uit het leven halen zowel verticaal als horizontaal, geloof in het worden van 100+, gezond en wel, maar leef iedere dag alsof het je laatste is.

Zo mooi verhaal, dan heb je nog mensen die zich eraan ergeren, terwijl je er alleen maar lof voor kunt opbrengen, dus mensen die ergeren, is hun probleem, kun je niks mee, en die het cool vinden, wie het raakt en inspireert om hetzelfde uiterste uit het leven te halen, daar gaat het om!

Omdat ik dromen had, alles wou veranderen binnenin om degene te kunnen worden die die dromen kan dragen resulteerde in rijen vrienden voor de deur naar niemand meer, heel gek, je laat het negatieve achter je, dus alles was er om een les uit te leren, geloof in een leven vol positieve mooie oprechte mensen, geloof het voor iedereen, kan alleen zelf het juiste voorbeeld geven en omringen met iedereen die ook goed voor mij zijn, het beste bij me omhoog halen, dit kan een lijdensweg zijn, deze transformatie, van de oude jij naar de nieuwe echte jij, want je verlaat zoveel, je laat zoveel los, waar dingen gebeuren die je op het moment niet kan snappen perse, maar nodig zijn voor een beter leven, wat je doet en deed was altijd al met de juiste intenties voor iedereen en allen.

Alles wat ik nu fout doe, zal ik goed gaan doen, en alles wat ik goed deed, zal exploiteren.

Maar in mijn hart is alles goed bedoeld, dus die liefde altijd bij me draag, intens, menselijk, oprecht echt goed.

Het is oké om fouten te maken, zolang je er maar van leert, het is oké om niet perfect te zijn, je bent mens, vergeef jezelf en leer ervan, begrijp waar het door komt, wat er gebeurde. Plaats het in het juiste perspectief. Identificeer er niet mee, het is niet wie jij bent of jouw beschrijft, jij bent waar je van droomt in je hart, daar leef je naar en bij, dat is de waarheid, en je leert en groeit gaandeweg. Al het moois blijft en alles dat rot is verdwijnt. Niemand kan jou iets kwalijk nemen waar ze zelf schuldig aan zijn, alles komt uit, niks blijft geheim, je kunt ook niks verbergen, mensen zijn niet achterlijk en voelen alles wat er achter zit, vroeg of laat.

Leef nu anno 2021, 7 juli zonder te drinken, wiet, roken, drugs, medicijnen, pillen, koffie, alleen water en planten eet, dus alles wat uit mij komt is zo puur natuurlijk denkbaar, als een dier of klein kind, rein, schoon en zuiver. Iedereen die zo leeft, omarmt en respecteert dat, iedereen die niet zo leeft, voelt zich bedreigd, terwijl het niks anders dan lof verdiend zoals je ziet. Alleen voor de waarheid leef.

Je geloofd in iedereens potentie, maar zij niet in de jouwe, als ze het niet voor zichzelf geloven, daar hebben wij mee te dealen, we staan altijd aan de goede kant.

Want je bent een winnaar. Ben verraden, geslagen, beroofd, geschopt, tegengehouden, geblokkeerd, noem maar op, wordt alleen maar meer alleen je wordt steeds sterker en beter alles heeft de fundering gelegd om je dromen te kunnen dragen, de uitkomst ervan. Zodat je overal gemakkelijk kunt dealen met 2 vingers in je neus.

Zoveel heb meegemaakt en doorstaan al, je weet wat je waard bent en verdiend.

Waar jij vandaan komt, heb overwonnen, overtroffen en overleefd is alles waar je doorheen gaat begrijpelijk, het is niet jouw schuld als een ander het niet kiest te doen, niemand heeft recht voor excuses, jij ziet het wel wanneer ze het zelf niet eens zien, maar is nooit jouw energie waard, die kun je beter gebruiken en benutten voor alles positief, nuttig, zin en waardevol, echt belangrijk is, telt en er toe doet.

Omarm alles als onderdeel van je ontwikkeling dat je voorbereid op je echte dromen en leven. Als pijlers en steunpilaren.

Uit jezelf, het is prima, wees ervan bewust, leer ervan, leef je eigen leven en ga door.

Je begrijpt je transformatie en wie je echt worden kan, te zijn, wie je bent, zoals het bedoeld is en hoort.