Alain Stout

Meditaties

“Je moet weten wat je wilt en waarom om niet verleid te worden en stevig te kunnen blijven staan in je schoenen, ook al ben je mens en kun je hier en daar leren van je fouten.”

“Voordat je echt de knopen door kunt hakken, en voorgoed gedisciplineerd de juiste keuze kunt blijven maken, moet je emotioneel een verbintenis ermee blijven voelen.”

“Vergeet nooit waar we vandaan komen, wat je ook doet, blijf in contact staan met jezelf, je ware zelf, je waarden, wat je belangrijk vindt, geïnspireerd en geprikkeld blijven om door te kunnen blijven gaan en zetten.”

Ontdekt en voel wat echt belangrijk is voor mij, en wat ik echt wil en waarom, ook al blijft het een constante zoektocht. Wat helpt is gewoon stil te zijn en alles te waarderen nu, niks te moeten hoeven verder. Vanuit die dankbaarheid en rust kunnen wonderen ontstaan.

Ga bij jezelf ten rade, blijf 1 met de natuur en de antwoorden komen vanzelf tot je.

Zie de schoonheid in van alles, overal valt wat te leren.

Wat zijn de lessen, wat proberen de ervaringen je te vertellen?

Luister goed.

Je kunt alleen goed zijn voor jezelf en anderen door zelfliefde, hoe meer je houdt van jezelf, des te beter je acties. Bij gebrek aan zelfliefde, merk je dat terug en raakt het je omgeving ook.

Er is niks frustrerender het goede te verkondigen, wat echt werkt en helpt, een gelukkiger, beter en gezonder leven gebaseerd op studies en het wordt genegeerd, doorgaan met leugens en een destructief leven, ook al hebben ze de feiten op een presenteerblaadje gehad, die jij nooit had en het toch zelfs al deed zonder, ken je nagaan dat je het niet doet, met.

Graaf diep voor de oplossing die je problemen voortaan voorkomt.

Wees een vriend om een vriend te hebben.

Houd hoop en geef nooit op, maak je niet druk, geloof en houd van jezelf. Herhaal het keer op keer tot je het gaat geloven, wat je geloofd, dat is.

Iedereen wil iets zijn, wat ze niet zijn. Vooral met het internet. Aan jou scherp te zijn alles te doorzien als pas afgewassen glas.

Alleen vanwege zelfonderzoek, begin je dat te herkennen.

Begrijp waarom iemand iets niet accepteert, simpel omdat ze er nog niet klaar voor zijn, toch onderschat de kracht van het planten van een zaadje niet.

Iedereen op zijn eigen tempo.

Laat het los, laat het varen, je kunt niks opdringen, wonderen kunnen alleen ontstaan vanuit vrije wil.

Ook al voelt het soms eenzaam bij het doen van het goede in een wereld waar ze een leugen leven.

Toch zijn de beloningen van het doen van het goede, ondanks de pijn en eenzaamheid waar je doorheen moet, niet opgewassen tegen het niet doen.

Alles kan en mag zolang er maar balans en logica in zit, voorkom afstompen.

Je kan nog zo succesvol zijn, als je ze niet op een rijtje hebt, dus welzijn, heb je nog niks, ben je nog leeg, en dus gaat stabiliteit voorop als eerst, als de kern goed is, kun je vanzelf wondertjes aantrekken.

Geld is belangrijk, voornamelijk vanwege de ervaringen, de vrijheid en het geluk om te kunnen gaan, staan en creëren wat je wilt. Dus voor alles geldt de juiste instelling en perspectief.

Zolang je kunt blijven doen wat jij wilt en gelukkig maakt. Ja serieus.