Alain Stout

Stop met het vergiftigen van onze mensen

Zijn van deze tijd, waarom zijn ze een ramp, omdat het is het eerste wat mensen zien, helemaal hartverscheurend wanneer je de magazine foto’s ziet en jij komt er niet boven op, velen lijden eronder, van klein tot groot, het zou verboden moeten worden

Huid problemen

 

Zie jij de schoonheid, kijk jij dwars door iemand heen, zie jij de potentie 

We zijn allemaal even mooi, het is zo, alleen wanneer je dit gelooft en naar leeft strookt niet met de realiteit of wat je in de spiegel ziet, je moet er alsnog mee dealen.

Je kan het niet wegsnijden, waarom dit soms zo vaag is, is omdat het lijkt op iets wat helemaal niet hoeft te gebeuren of nodig is, mensen lijden zonder dat het zin heeft, terwijl het helemaal niet hoeft te gebeuren, het zou voorkomen kunnen worden, het is in principe een onschuldige bacterie, sommige dingen moeten verbannen worden waar je niks aan hebt

Je wilt dan daarom niemand onder ogen komen, tot het gezond en genezen is, zo voel je dat en doe je ondertussen wat wel kan

Sinds mijn 18e zo wou je puistjes voorkomen, en je mooie gladde huid behouden, gaan experimenteren met cosmetica, waarvan het lijkt alsof dat het juist in de hand werkte, en alles erger maakte, er tot de dag van vandaag, 15 jaar later last van lijkt te houden, vage gave littekens, en zelfs lichte eczeem zoals vandaag opkomt, mag alleen NOOIT klagen want er zijn tig x ergere gevallen, alleen kan je de 1 niet vergelijken met de ander en de gevoelens, emoties en pijn die er achter schuil gaan.

Want als je 15 jaar lang ermee aan het worstelen bent, is het pijnlijke, het chronische effect, dat het nooit stopt, veel of weinig, en je nooit weet wanneer het gebeurd.

Deze onzekerheid, neemt alle plezier weg, toch mag je er niet onder lijden voor jezelf en anderen, omdat er ergere gevallen zijn.

En toch in jezelf en je dromen blijven geloven, ongeacht wat.

Door vallen en opstaan, trial en error.

Daarbij zijn huid problemen dus wel van alledaags, door alle chemische rommel die er rond gaat, je maakt soms meer kapot dan je lief is, onder het mom van marketing en helpen.

 

Terug naar de basis, plantaardige voeding en gezonde leefstijl, dat is goed, dat werkt optimaal

 

Met al deze zaken worstel, het moet een keer voorbij zijn en dan anderen kan helpen inspireren

Extra pijnlijk wanneer je er dus in gelooft, en je blijft worstelen en het lukt maar niet, terwijl je er alles aan doet, dat klopt gewoon niet, ook al ga ik hier niet zitten janken, dat is ook oneerlijk.

Wel je open de waarheid vertelt, heb geen geheimen, een open boek, alleen de voorkeur geef te richten op wat er echt toe doet, positief is.

 

Gewoon omdat gezondheid, en een gezonde huid normaal is, waarmee we zijn geboren.

Het tast je zelfvertrouwen toe, je wordt erop aangekeken, en minder leuk gevonden, terwijl je dat niet alleen niet verdiend, maar ook niet is hoe jij jezelf ziet en dus bent.

Natuurlijk moet je jezelf herpakken, hoog zelfbeeld aan blijven houden, het is alleen wel de waarheid over de stand van zaken, wat er echt aan de hand is, wat er zich afspeelt.

 

Met al die chemische rommel lijken we meer kapot te maken dan ons lief is, van klein tot groot.

 

Wat denk je van mensen die vol acne zitten, dat is verschrikkelijk voor ze, heb er zo mee te doen niet normaal.

Altijd mee leef met anderen waar ook op de wereld, met de dieren, mensen en onze planeet zelf.

EXTRA reden om terug te gaan naar de basis, groen, natuur, plantaardig, vers, onbewerkt.

 

Echt duizenden dingen heb geprobeerd voor een mooie huid en keer op keer leek je het te verwoesten en lukt het niet, dat is gewoon oneerlijk, hard om mee te leven, behalve dat het je schuld niet is, want je hebt er alles aan gedaan wat je kon, gewoon simpel wilde voorkomen, is dat teveel gevraagd?

Zodat je al je tijd, energie en aandacht kunt richten op wat echt belangrijk is.

 

Hoopvol

Wat je wilt is gewoon geluk en stijl, precies zoals je altijd verkondigt, gelukkig kunnen en mogen zijn met wie je bent en kunt zijn, met alle ervaringen, gevoelens en emoties, samen om te delen, om te genieten, te lachen, te leven en herinneringen te maken.


Ja, je bent mens, ja je maakt fouten, ja je bent niet perfect, zelfs misschien een tikkeltje emotioneel.

Niemand kan je helpen, je kan het alleen zelf.

 

Waar ga je je op richten; architectuur, kledinglijn, groene marktplaats, rappen, stichting ?!

 

Desalniettemin verdien jij niet meer of minder dan ieder ander je dromen te bereiken

 

Dus hoe pijnlijk iets soms ook is, toch is het enigste wat je kunt erin blijven geloven, hoopvol blijven kennelijk, al ben je alleen, je kan alleen maar volhouden.


Je droom en visioen in je hart voor ogen houden, die je erdoor heen kan trekken.

Daarnaast doen nu wat wel kan, zoals lezen, jezelf ontwikkelen, richten op je karakter en persoonlijkheid, roeien met de riemen die je hebt, leren gaandeweg.

 

Wat je me zag doen, was ook veel positieve motivatie, maar als niemand ge√Įnteresseerd lijkt, waar doe je het dan soms nog voor.

Doe het gewoon zelf en zip it.

 

  • Wat is succes?
  • Wat is geluk?
  • Wat is goed?

 

Daarbij wel van mening lijk te zijn dat je nooit pijn kunt vermijden, ups en downs horen so wie so bij het leven, het gaat maar om 1 ding hoe je er mee om gaat en hoe je je erbij blijft voelen en in geloven.

Ook om een voorbeeld voor anderen te zijn, laten zien wat je kunt in jouw situatie, en daarmee dus anderen inspireren.

Daarom ongeacht wat stuk of kapot is, je houdt je droom in je hart, hoe moeilijk het soms ook lijkt en zie je het even niet meer zitten.

Dat is normaal, je hoeft je niet altijd goed te voelen.

Kun je je alleen al voorstellen, voor al die mensen die zelfmoord plegen, hoe erg dat moet zijn en voelen.

Alsnog geloof in je dromen ongeacht waar je wel of niet doorheen gaat hoe erg of goed iets wel of niet eruit ziet nu objectief.

Houd de spirit in je hart, de liefde laten floreren.

Jep, romantiseer graag.

 

Daarbij maak je fouten door van te leren tot je succes bereikt.

Je hebt duizend dingen uitgeprobeerd, loopt over van passie, platgeslagen, weer opstaan, vechten strijden, onbewust wordt tegengewerkt, of je werkt jezelf tegen, wie zal het zeggen.

 

Wat het ook is, houd je droom in je hart, leef ernaar, leef erbij, blijf erin geloven, herhalen, ervoor vechten, ongeacht wie of wat, wat zegt.

Het is hoe jij je van binnenuit voelt, waarmee jij altijd moet leren kunnen leven, dat telt.

Daar richt je je op, op de realiteit.

 

 

Dit allemaal is soms zo verwarrend, terwijl je het wel voelt in je hart.

Je kunt jezelf ook niet vergelijken met anderen, al helemaal niet wat je ziet op tv, want het is niet realistisch, jou leven is dat wel, je ziet de buitenkant op tv, niet de achtergrond kunt leven, zoals jij je eigen leven, leeft, dat is de waarheid, de werkelijkheid en realiteit, zorg dat je ten alle tijden rustig, kalm en positief blijft. Het gaat niet altijd goed, omarm alle fases en seizoenen, alles maakt het leven juist prachtig en waardevol, hoort bij elkaar.

 

Het geeft niet als je bent platgeslagen en terug naar de tekentafel moet, herdenken.

Soms presteer je op hoog niveau als je op dreef bent, en soms moet je wonden likken.

Wat er ook gebeurd, je blijft vechten, helpen en erin geloven.

 

Gewoon normaal

Moet je eerst onnodig lijden, wat makkelijk voorkomen kan worden voor iedereen, om er dan vervolgens over te praten zoals in dit blog?
Wat is dat voor een achterlijke verstandhouding

 

"Je wilt gelukkig kunnen zijn, vrolijk, natuurlijk, een oprecht echt goed prachtig mooi mens, en al die mooie mensen aantrekken, samen lachen, picknicken, reizen, ervaringen opdoen, delen, herinneringen maken, voortplanten, liefde ervaren, romantiek, speciale moment, je tijd en leven nuttig maken, buiten, niet alleen op kantoor zitten, het echte leven, samen, je wilt je nuttig voelen, en nuttig maken, genieten in het moment, een gezonde leefstijl erop na houden, gerespecteerd worden, mooi glad perzikhuidje, uitstraling, de allerbeste mooiste versie van jezelf kunnen zijn, voor jezelf en anderen, inspireren, helpen, in het hier en nu leven, geluk beproeven, succes bereiken met waarvoor je hier op aard bent, alles in je voordeel benutten en gebruiken, positieve lieve mensen, die het beste bij je omhoog halen, alleen al je energie en aandacht te hoeven schenken aan alles en iedereen dat het echt waard is, waar je het verschil kan maken, levens kan opkrikken, echt weet te raken, positief gemotiveerd, vergeven, loslaten, echt alles eruit halen dat erin zit, mits verantwoordelijk en constructief, echt mooie dingen doen en maken samen, genieten, plezier beleven, glimlachen, anderen blij maken, goed zijn voor anderen, echt geven wat anderen verdienen ten goede, waarde toevoegen, gunnen, vrede, vreugde, echt goed kunnen voelen over jezelf en tijd beleven samen, met en voor alles en iedereen die daaraan bijdragen en vice versa, echte vrienden, door ups en downs, altijd voor je klaar staan, je rug hebben wat er ook gebeurd, samen alles aan kunnen, geen berg te hoog, geen oceaan te diep, echt je hoger doel uitvoeren, alles in het juiste licht zien, vooruit blijven gaan, zoals jij je je had voor gesteld en voorbij dat, warmte, samenhorigheid, geborgenheid, veiligheid, bescherming, gezondheid, schoonheid, gewoon waar alles klopt en valt te plaatsen, mee valt te leven en valt te begrijpen, voor ons kunnen laten werken, versterken, verbeteren, je stempel drukken, de wereld met alles en iedereen erop beter achterlaten dan dat je het aantrof."